Over NSVV Community

Het platform over licht en verlichting

Over NSVV Community

De NSVV Community is hét  platform voor iedereen met interesse in "licht en verlichting". Als kenniscentrum over deze onderwerpen streeft de NSVV ernaar deze kennis te delen. Dit kunnen gebruikers zijn, fabrikanten van verlichting maar bijvoorbeeld ook onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Vraagbaak

Vragen over de onderwerpen "licht en verlichting" kunnen geplaatst worden op dit platform. Het antwoord kan komen van een van de deskundigen van de NSVV zelf, maar ook van andere deelnemers van het platform. Op deze manier ontstaat er een levendige community.

Publicaties

Publicaties of nieuwe kennis over "licht en verlichting" worden gedeeld op dit platform. Zowel van de NSVV zelf als van derden. Dit kunnen documenten van zusterorganisaties zijn, maar ook publicaties van bijvoorbeeld CIE, waarvan de NSVV de Nederlandse vertegenwoordiger is. Ook de deelnemers aan het platform kunnen zelf documenten plaatsen. Let wel: het is geen recame zuil. Commerciële publicaties zullen worden verwijderd.

Activiteiten

Jaarlijks worden zowel nationaal als internationaal activiteiten geörganiseerd. Dat varieert van beurzen tot congressen, van curssusen tot symposia. In de agenda op het platform zijn deze activiteiten te vinden. Ook hier kunnen deelnemers hun eigen activiteiten kenbaar maken.

Huisregels

Als je actief wilt deelnemen aan de community, lees dan eerst de Huisregels. Dit kan teleurstelling en onnodige discussie voorkomen. De huisregels vind je onder aan de startpagina van "Het lichtplatform".